Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Η Λυδία πολεμά με τον καρκίνο

Πόλεμος είναι.
Aπό τη μια μεριά το παιδί, από την άλλη η ασθένεια.
Δεν είναι η έκβαση το θέμα.
Είναι το παιδί, η μάχη, η ασθένεια.
Και μια αγκαλιά να τα χωράει όλα αυτά.

Σε μια εξαιρετικά συγκινητική ιστοσελίδα μπορείτε να διαβάσετε για το κουράγιο της μικρής Λυδίας. Διευκρινίζουμε ότι η αναφορά που κάνουμε γίνεται με απόλυτο σεβασμό στη γενναία στάση ζωής, της μικρής ηρωίδας και των γονιών της.
March 29, 2008
Καλή ξεκούραση Γ....
Σήμερα τα ξημερώματα η Γ. ελευθερώθηκε από τον πόνο, τα χειρουργεία, τα νοσοκομεία, τα δεσμά στα ποδαράκια της και όλα τα άλλα κακά του σύντομου περάσματός της από αυτή τη γη. Τώρα θα βρίσκεται με τα φιλαράκια της τα αγγελάκια σε μια όμορφη ηλιόλουστη γωνιά του ουρανού. Στο καλό μικρούλα, να προσέχεις από κει ψηλά τον μπαμπά, τη μαμά και τα αδελφάκια σου....
April 12, 2008
"Αν και παράλυτη τελείως, έφυγε όρθια και νικήτρια"... από τη Χρυσούλα, μαμά της μικρής ^^Γ(αρυφαλιάς)^^ που το αγγελάκι της έβαλε τα καλά του φτερά πριν από λίγες μόλις μέρες.

March 20, 2008

Πέφτουν...
...τα μαλλάκια της Λυδίας από την πλευρά που χτυπάει η ακτινοβολία. Αναμενόμενο. Και μια ορατή υπενθύμιση του ότι οι ακτινοβολίες εξακολουθούν να είναι τοξικές και επιθετικές με τον οργανισμό. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που της πέφτουν τα μαλιά. Όταν ξεκίνησε την χημειοθεραπεία, 5 μηνών, δεν είχε ούτως ή άλλως πολλά μαλλιά και έτσι η απώλεια ήταν ασήμαντη.

….Είναι παράξενο, να εύχεσαι και να παρακαλάς να συνεχίσει να υπάρχει λόγος να κλείνεις για το παιδί σου ραντεβού με γιατρούς και MRI και ο ιατρικός του φάκελος να πιάνει το δικό του ράφι στην βιβλιοθήκη σου - γιατί αυτά σημαίνουν ότι είναι ακόμα εδώ και το παλεύει!

H Θέκλα δακρύζει:

ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Ζούμε το ίδιο.