Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

"Εγώ κι Εσύ … μια φωνή μαζί"

Στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών σε θέματα αποδοχής της διαφορετικότητας και αρμονικής συνύπαρξης στο χώρο του σχολείου, το Τμήμα Αγωγής Υγείας Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας σε συνεργασία με το κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Αχαΐας οργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Εγώ κι Εσύ … μια φωνή μαζί», την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2011 και ώρα 9.00 π.μ. στον πολυχώρο Πολιτεία.
Συμμετέχουσες σχολικές μονάδες είναι: τα 6ο – 8ο – 10ο – 11ο – 24ο – 66ο Δημοτικά Σχολεία Πατρών, το Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας.
 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης  θα γίνει παρουσίαση του παραμυθιού "Ο βάτραχος και ο ξένος" του Μαξ Βελθούις από την ομάδα αφήγησης και δραματοποίησης παραμυθιών "Μυθοπεριπατητές" και θα παρουσιαστούν θεατρικά δρώμενα απ’ τους μαθητές των σχολείων.
 
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Δεκαετίας για την Αειφόρο Ανάπτυξη που για το έτος 2011 έχει θέμα την Εκπαίδευση και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και θα γίνει υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.