Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

20/01/2013 ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ «ΚΡΑΤΑ ΜΕ»,
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ













Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πολιτιστική Εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Παγκόσμιο Δίκτυο Αλληλοβοήθειας «κράτα με» στο Δήμο Παιανίας, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 20/01/2013 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας , Σπ. Αγγελή 14, Παιανία.

Το πρόγραμμα περιείχε παρουσίαση video, μοντέρνους χορούς και την χορωδία από τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Παιανίας, τις σχολές χορού ΠΗΓΗ ΠΕΦΑΝΗ στην Παιανία και ΡΟΔΟΘΕΑ στα Γλυκά Νερά, ομιλίες, κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και απονομή «Αριστείων Δράσης» σε άτομα και συλλόγους που μέσα από την κοινωνική τους προσφορά συμβάλλουν καθημερινά στο Δήμο Παιανίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Μιχαήλ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής κος Σμέρος Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Γλυκών Νερών κος Θανάσης Σταύρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιανίας κος Χρήστος Δάβαρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παιανίας κος Σπύρος Νανόπουλος και οι Δημοτικού Σύμβουλοι Παιανίας και Γλυκών Νερών κα Αγγελοπούλου Ζωή, κος Βαγιωνάκης Αρτέμιος, κος Μητροθανάσης Γεώργιος και ο Καθηγητής Μαθηματικών και Φιλοσοφίας κος Τριγάζης Πολυνίκης. Επίσης την εκδήλωσή στήριξαν εργαζόμενοι του Συλλόγου και πολλοί φίλοι.

Κλείνοντας, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ευγενία Αρβανίτη – Πρεβεζάνου ενημέρωσε σχετικά με τα νέα προγράμματα που ετοιμάζει ο Σύλλογος, με στόχο την ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας.

Ευχαριστούμε όσους και όσες παρεβρέθησαν!!

«ΚΡΑΤΑ ΜΕ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ! ! !